Bouillon Pigalle
Aan de Boulevard de Clichy in Montmartre zit sinds 2019 een nieuw restaurant. Bouillon Pigalle
De eigenaren van deze gloednieuwe Bouillon hadden al eerder succes met de Brasserie Barbes op de hoek van de Boulevard Bàrbes en de Boulevard Rochechouart en zetten nu even verderop aan de zelfde Boulevard Rochechouart (die daar anders heet) een nieuw restaurant neer met het concept van de Bouillons van weleer. Dus een sfeervolle grote zaal in Parijse stijl (rode banken) met niet al te dure bistro gerechten. Allemaal verse producten van de Rungis markten,
Parijs omarmt de Bouillons weer, in 2019 opende Chartier ook al een nieuwe Bouillon, aan de Boulevard Montparnasse. En er is nu dus ook eentje op Montmartre.
Op de kaart vinden we klassiekers zoals de œufs mayonnaise (€1,90) of hareng pommes a l`huile (€4,50) als voorafje En als hoofdgerechten een blanquette de veau (€10,50) of de tartare de bœuf met frites (€10,50). Wijnen gaan in een quart, demi of een hele fles. De hele menukaart vind je hier >>
Vooral ’s avonds staan er rijen op Place Pigalle voor de Bouillon Pigalle maar het loopt over het algemeen soepel door. Het restaurant heeft een enorme capaciteit en mensen komen hier niet om de hele avond te dineren. Ieder dag geopend van 12 tot 23u.
Gegevens
Adres 22 Boulevard de Clichy, 75018 Paris
Website : Bouillon Pigalle >>>
Pingback:De Bouillons van Parijs – Parijsmagazine